Knaagdieren beheersen in agrarische bedrijfsgebouwen + aantekening verlengen of behalen

Heeft u een geldige spuitlicentie (uitvoeren of bedrijfsvoeren Gewasbescherming) ) dan kunt u deze kennisbijeenkomst volgen.

 


U kunt daarmee:
1. Uw aantekening KBA halen
2. Uw KBA pasje verlengen
3. Uw aantekening KBA verlengen


Deze aantekening geldt voor geïntegreerde bestrijding van Knaagdieren binnen agrarische gebouwen. Dus geldt niet voor gebruik van chemische knaagdieren bestrijding buiten de gebouwen en ‘niet agrarisch bedrijf’.


Aan bod komen: herkennen van knaagdieren en hun sporen, veiligheidsinformatie rodenticiden, afvoer van middelen, principes van IPM en de toepassing daarvan op knaagdierbeheersing op het eigen bedrijf, stappenplan maken en logboek bijhouden voor het eigen bedrijf. Ervaringen van de deelnemers worden uitgewisseld en door de docent met de deelnemers besproken.


➢ Deelnemers die reeds het boek 'Geïntegreerde Knaagdieren beheersing op agrarische bedrijven’ hebben worden verzocht deze mee te nemen naar de bijeenkomst.
➢ Deelnemers die geen aantekening hebben zullen het boek ‘Geïntegreerde Knaagdieren beheersing op agrarische bedrijven’ tijdens de les moeten aanschaffen.


Aantal deelnemers: maximaal 20
Cursusleidster Margareth van der Horst (Plant care Education)

Datum en tijd woensdag 12 februari 2020 van 19.00-22.00 uur

Locatie: Zandvoort Flowers, Steenbergerveld 2, 6851 EA Huissen


Opmerking 1: als voorbereiding op deze bijeenkomst wordt u gevraagd een Excelbestand in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor deze bijeenkomst en worden niet aan derden beschikbaar gesteld
Opmerking 2: Voor de kosten van licentieverlenging (á € 22,50 p.p.) ontvangt men een factuur van AgraVisi
Opmerking 3: Indien men het boek ‘Geïntegreerde Knaagdieren beheersing op agrarische bedrijven’ nodig heeft, dient men dit aan te geven op het
inschrijfformulier. Dit boek kost € 20,00, hiervoor ontvangt men ook een factuur van AgraVisi

Opmerking 4: Graag vooraf aangeven of u interesse heeft voor deze bijeenkomst en met hoeveel mensen u verwacht te komen. Daarna wordt besloten of de bijeenkomst daadwerkelijk doorgaat.
Radboud Vorage, Tel.nr. 06-51431301
Email r.vorage@greenportarnhemnijmegen.nl
Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • Knaagdieren beheersen in agrarische bedrijfsgebouwen + aantekening verlengen of behalen