Uitnodiging LNV Webinar over de Sabe

Graag informeren wij u over een interessant webinar.

Met ingang van 30 oktober kun je als agrarische ondernemer expertise en kennis inkopen via de Subsidiemodule Agrarische Bedrijfsadvisering en Educatie (Sabe). Met de Sabe kan je een voucher systeem gebruiken om geregistreerde adviseurs in te huren, die je advies kunnen geven hoe je bedrijf te verduurzamen. In de Sabe-regeling is het ook mogelijk om projectsubsidies aan te vragen voor een project waarin een groep agrariërs samen en van elkaar leren over duurzame landbouw. Wil je hier meer over weten? Meld je dan aan voor het LNV-Webinar op 10 november.

Tijdens het LNV-Webinar over de Sabe vertellen Cor Wever (beleidsadviseur LNV), Gemma Verijdt (beleidsadviseur LNV), en John Koeleman (agrariër en voorzitter VKA) in gesprek met moderator Jessica van Spengen over de mogelijkheden van deze regeling.


Het Webinar is live te volgen via een individuele link die je na aanmelding ontvangt. Voor en tijdens het Webinar kun je Whatsapp vragen stellen.


Meld je aan via deze link.

Bekijk ook de website groeiennaarmorgen.nl voor andere regelingen, kennisdeling en inspiratie voor een toekomstbestendige landbouw.

 

Bijlage: Sabe in Staatscourant

Naar het overzicht
  • Home
  • Nieuws
  • Uitnodiging LNV Webinar over de Sabe