INSPIRATIE-EVENT 'Een andere blik op Talent'

Hoe vind je als werkgever talentvolle medewerkers buiten de reguliere mogelijkheden om? Als werkgever doe je er alles aan om extra werknemers te werven, maar een belangrijke optie blijft vaak onbenut: talentvolle mensen aannemen buiten de reguliere wervingsmogelijkheden om. Wil je weten hoe dat werkt? Kom dan nieuwe mogelijkheden verkennen, kansen benutten en je grenzen verleggen tijdens het inspiratie-event. 

Ervaren ondernemers en bevlogen arbeidsmarktexperts vertellen je hoe je talent kunt aantrekken en behouden in een competitieve arbeidsmarkt. Van Europees werven en jobcraften tot het optimaal benutten van jongeren, nieuwkomers en statushouders. Laat je inspireren door Susana Mourelle Fernandez van EURES, Emile van Nassau van de gemeente Lingewaard en Toni Iñiguez Najdanovski van Antonio shining places, HTR-werkt uitzendbureau, OKA en het Gelders Familiebedrijven Gilde.  

Aansluitend is er een inspirerend dialoog waarin dagvoorzitter Wendelien Wouters in gesprek gaat met Sinan Can over de veranderende en competitieve arbeidsmarkt. Sinan Can is een gerenommeerd journalist en programmamaker en is bekend van vele prijswinnende documentaires voor BNNVARA, NPO Radio 1 en Wie is de Mol.

Werkgevers uit Midden-Gelderland zijn van harte welkom op woensdag 27 maart 2024 | Locatie: GelreDome Arnhem | 17.00 uur tot 20.30 uur.

Mis het niet en meld je aan voor 19 maart 2024!

Meer informatie over het programma en aanmelden? 

Dit inspiratie-event wordt georganiseerd door Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en UWV.
Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • INSPIRATIE-EVENT 'Een andere blik op Talent'