Nieuws

14 januari - Inspiratiebijeenkomst Duurzaam Boeren

Geschreven op

Op dinsdagavond 11 januari presenteren experts van onderzoeksinstellingen hun laatste inzichten naar duurzaamheidsmaatregelen op bedrijfsniveau. Ben jij een agrarische ondernemer die wil investeren in duurzaamheid om je bedrijf toekomstbestendig te maken? Lees meer »

Wie heeft de glazen bol voor energievraagstukken?

Geschreven op

Dat energie een belangrijk onderwerp voor tuinbouwbedrijven is werd wel duidelijk op het webinar dat door Greenport Arnhem-Nijmegen en Glastuinbouw Nederland georganiseerd werd. Ruim 60 personen meldde zich aan, om samen met deskundigen van AgroEnergy en Glastuinbouw Nede... Lees meer »

PLANTION voorkeurleverancier van Garden Retail Service (GRS)

Geschreven op

Plantion is voorkeurleverancier geworden van inkoopcollectief voor tuincentra Garden Retail Service (GRS). Partijen hebben een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van bloemen en planten aan ruim 150 tuincentra in Nederland en België. Lees meer »

Geen teler, en toch kennis van Het Nieuwe Telen

Geschreven op

Het concept Het Nieuwe Telen (HNT) is niet meer weg te denken uit de tuinbouwpraktijk. Het werd in 2009 geïntroduceerd en is inmiddels een bewezen methode die zorgt voor een weerbaar gewas, een lager verbruik van gewasbeschermingsmiddelen. Lees meer »

Terugblik webinar 'Onderwijs en praktijk'

Geschreven op

Op 27 oktober jl. waren wij met ons webinar te gast bij Karma Plants in Huissen, voor het webinar 'Onderwijs en praktijk'. Radboud Vorage heeft als gastheer gesprekken gevoerd met tuinder Glenn Langelaan van Karma Plants over het belang van een goede samenwerking met de s... Lees meer »

Plantion investeert met LED-scherm in toekomstbestendig fysiek veilen

Geschreven op

Met een nieuw led-scherm van 84 m2 in de afmijnzaal bewijst Plantion onverminderd te geloven in de kracht van fysiek veilen. Ook Plantion voorziet de komende jaren een groei in online dienstverlening. Maar detaillisten en groothandelaren willen daarnaast ook graag de prod... Lees meer »

Vaccinatiebus en corona-informatiebus naar Lingewaard

Geschreven op

GGD Gelderland-Midden prikt met de vaccinatiebus in Lingewaard. Heeft u Poolse medewerkers op uw bedrijf? U kunt deze folder in het Pools onder uw medewerkers verspreiden. De vaccinatiebus is op vrijdag 15 oktober in Huissen bij winkelcentrum De Brink op de Zilverkamp. Lees meer »

Trintech

Geschreven op

Nieuws van onze partner: Trintech Wij brengen graag onze partners onder uw aandacht. Weten wat zij voor u kunnen betekenen? De medewerkers van Trintech figureerden in een film van hun telecom provider Score-Utica. Lees meer »

Brug tussen onderwijs en tuinbouw praktijk

Geschreven op

Op 30 juni was het dan zover; het eerste webinar over kansen voor meer samenwerking tussen tuinbouwbedrijfsleven en onderwijsinstellingen werd gelanceerd. Het spits werd afgebeten door Rik Eweg, lector bij Van Hall Larenstein, Rick Gerichhausen tuinder in Huissen en Erik... Lees meer »

Plantion presenteert nieuwe website

Geschreven op

Vanaf 1 juli heeft Plantion haar nieuwe website www.plantion.nl live. De site is klantgericht, technisch up to date en aantrekkelijk en benadrukt dat Plantion een innovatieve, inspirerende en verbindende marktplaats is voor bloemisten, detail- en groothandel en producente... Lees meer »