Nieuws

Van uitdagingen kun je het meeste leren!

Geschreven op

Michel Zeestraten staat tussen zijn Dark Ruby op zoek naar de eerste tekenen van trips, spint of luis. Samen met specialisten van Mertens en Koppert doet hij onderzoek om zijn Hortensiateelt biologisch in te richten. Lees meer »

Campagne Plantion haakt in op eindexamenkandidaten in coronajaar

Geschreven op

GESLAAGD: VERRAS MET BLOEMEN OF EEN PLANT! Examen doen is altijd superspannend. Maar zeker in zo’n coronajaar, waarin je bijna niet naar school kon. Wie dan toch slaagt, verdient dan ook een mooie bos bloemen of een stoere plant! O Lees meer »

Online Banenmarkt WSP Midden-Gelderland op 1 juni

Geschreven op

Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland houdt op dinsdag 1 juni a.s. haar 3e online banenmarkt via LinkedIn. De online banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, omscholen en matchen. Met deze Online Banenmarkt bieden zij een laagdrempelig, digitaal platfo... Lees meer »

In memoriam: Theo-Jan van Ewijk (1963-2021)

Geschreven op

Het is moeilijk voor te stellen dat onze oud-voorzitter, Theo-Jan van Ewijk, op 8 april overleden is. Bij velen is Theo-Jan bekend als een energieke tuinder, die overdag veel in de tuinbouwkas te vinden was en in zijn vrije tijd, zich inzette voor verschillende bestuursta... Lees meer »

Terugblik 11 april: Kom in de Kas Ondernemersontbijt gaat digitaal!

Geschreven op

Enthousiaste reacties op Ondernemersontbijt Op zondag 11 april jongstleden was het zo ver. Het digitale ondernemersontbijt van Kom in de Kas. Normaal gesproken kent het traditioneel ontbijt tijdens dit publieksevenement een zonnige start van de zondagochtend. Lees meer »

Fossielvrij telen geeft streepje voor in de markt

Geschreven op

Met biomassacentrale forse duurzaamheidswinst De bouw van de biomassacentrale in tuinbouwgebied NEXTgarden nadert zijn afronding. Hederateler Pim Rikken in Bergerden hoopt uiterlijk in juli warmte te kunnen betrekken van de centrale. Lees meer »

Plantion en bloemisten zetten internationale vrouwendag op de kaart

Geschreven op

In veel landen is Internationale Vrouwendag (8 maart) een belangrijke dag voor de sierteelt. In Nederland is deze dag echter nauwelijks bekend. Plantion en bloemisten willen hier samen iets aan doen. Met een promotionele campagne willen zij laten zien dat Vrouwendag een g... Lees meer »

Nieuw bestuurslid stelt zich voor: Guus van Logtestijn

Geschreven op

Ik stel mezelf graag in deze nieuwsbrief aan u voor. Mijn naam is Guus van Logtestijn, 62 jaar, getrouwd en wij hebben 2 zonen en 2 dochters. Ik hou van het buitenleven, van huis uit ben ik opgegroeid als boerenzoon. Lees meer »

Terugblik nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari

Geschreven op

Op 8 januari jl. vond onze nieuwjaarsbijeenkomst plaats, niet zoals u van ons gewend bent op locatie maar digitaal. In verband met de geldende coronamaatregelen was het niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden. Lees meer »

2 maart online banenmarkt WSP Midden-Gelderland

Geschreven op

Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland houdt op dinsdag 2 maart a.s. een online banenmarkt via LinkedIn voor werkzoekenden en werkgevers. De online banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, omscholen en matchen. Lees meer »