Kennismaken met de tuinbouw

Weten wat hoe het er aan toe gaat in de wereld onder glas? Neem een kijkje in een unieke virtuele 3D kas. Zo krijg je een goede indruk hoe het er in een kas aan toe gaat bij een paprikakweker.

Tuinbouw Experience

Het Tuinbouw Experience-draaiboek van SIGN biedt inspiratie en praktische tips, onder meer op gebied van duurzame energieopwekking en biologische gewasbescherming, maar ook zeker de maatschappelijke waarde, om het verhaal van de tuinbouw uit te dragen. Dit helpt glastuinbouwondernemers die bezoekers op hun bedrijf krijgen.

Het draaiboek bevat boeiende thematische activiteiten en verhalen die gewone rondleidingen tot een echte belevenis voor bezoekers kunnen maken. Een kans om de sector met maatschappelijke waarde goed voor het daglicht te brengen.

Vijf verhalenlijnen over de glastuinbouw

Ter ondersteuning van het verhaal ontwikkelde SIGN vijf verhaallijnen, met bijpassende afbeeldingen. Deze afbeeldingen zijn te drukken op grote panelen en te gebruiken op jouw bedrijf.

Download hier de verhaallijnen


Op zoek naar bijbaan?

Heb je weleens gedacht aan werken in de kas? Neem een kijkje bij onderstaande 'Vlogs uit de Kas'. Zo krijg je een beeld wat voor beroepen je allemaal tegenkomt bij het werken bij een tuinbouwbedrijf.