Meeting-Point

Met een aantal partijen betrokken bij de ontwikkeling van de tuinbouwsector is het initiatief voor een (virtueel) meetingpoint opgestart. Het betreft partijen die de brug tussen onderwijs en tuinbouwpraktijk willen versterken en gezamenlijk nieuwe initiatieven willen ontwikkelen. De samenwerkende partijen zijn: Hogeschool van Hall Larenstein, HAS Den Bosch, Glastuinbouw Nederland, Yuverta, LTO Noord, Greenport Gelderland, NEXTgarden en Greenport Arnhem-Nijmegen. Ook is er contact met ROC’s uit de regio.

In de eerste fase zal het meeting point vooral virtueel zijn. Leerlingen kunnen via het meeting point (door berichten te sturen naar info@greenportarnhemnijmegen.nl) in contact komen met tuinbouwbedrijven in de regio Arnhem-Nijmegen. Overigens kent de regio Arnhem-Nijmegen al een meetingpoint voor personen die geïnteresseerd zijn in de tuinbouwsector. Dat is het tuinbouwmuseum Mea Vota: http://www.mea-vota.info/ in Huissen.

In de komende periode zullen we samen met bovengenoemde partijen verder aan de vormgeving van het ‘meeting point’ werken.

Voor meer informatie kunt u kunt onderstaand formulier invullen.