Media


Greenport Arnhem Nijmegen ging op 29 november jl., in gesprek met deskundigen over de dynamiek op de energiemarkt en hoe je hier als bedrijf het beste op in kunt spelen.
27 oktober vond het webinar 'Onderwijs en praktijk' plaats bij Karma Plants in Bemmel. Wij gingen in gesprek om de samenwerking tussen opleiding en praktijk te versterken. Via onderstaande opname kunt u het webinar terugkijken. 

 

Op 30 juni jl. vond het webinar 'Brug tussen onderwijs en praktijk' plaats. Mocht u het webinar willen terugkijken, dan treft u onderstaand de opname aan. 

 

Het traditionele ondernemersontbijt vond dit keer plaats in een digitale versie op zondag 11 april 2021.  U kunt de uitzending via onderstaand filmpje terugkijken.

 

Op 23 november 2020 vond het webinar plaats 'Energietransitie in de tuinbouw staat niet stil'. Mocht u het webinar willen terugkijken, dan treft u onderstaand de opname aan. 

 

Promotiefilm Bergerden
Greenport Arnhem-Nijmegen en Projectbureau Bergerden presenteren een unieke promotiefilm over het glastuinbouw gebied Bergerden in de gemeente Lingewaard. Hieronder vindt u de interviews met Glenn Langelaaan, Pim Rikken, en Maartje Rikken.

 

Interview Glenn Langelaan

Interview Pim Rikken

Interview Maartje Rikken