Nieuws

Vaccinatiebus en corona-informatiebus naar Lingewaard

Geschreven op

GGD Gelderland-Midden prikt met de vaccinatiebus in Lingewaard. Heeft u Poolse medewerkers op uw bedrijf? U kunt deze folder in het Pools onder uw medewerkers verspreiden. De vaccinatiebus is op vrijdag 15 oktober in Huissen bij winkelcentrum De Brink op de Zilverkamp. Lees meer »

Trintech

Geschreven op

Nieuws van onze partner: Trintech Wij brengen graag onze partners onder uw aandacht. Weten wat zij voor u kunnen betekenen? De medewerkers van Trintech figureerden in een film van hun telecom provider Score-Utica. Lees meer »

Brug tussen onderwijs en tuinbouw praktijk

Geschreven op

Op 30 juni was het dan zover; het eerste webinar over kansen voor meer samenwerking tussen tuinbouwbedrijfsleven en onderwijsinstellingen werd gelanceerd. Het spits werd afgebeten door Rik Eweg, lector bij Van Hall Larenstein, Rick Gerichhausen tuinder in Huissen en Erik... Lees meer »

Plantion presenteert nieuwe website

Geschreven op

Vanaf 1 juli heeft Plantion haar nieuwe website www.plantion.nl live. De site is klantgericht, technisch up to date en aantrekkelijk en benadrukt dat Plantion een innovatieve, inspirerende en verbindende marktplaats is voor bloemisten, detail- en groothandel en producente... Lees meer »

Hier kun je zien waar je bloemen en groenten vandaan komen

Geschreven op

Nieuwe beleef- en ontmoetingsplek voor groente- en sierteelt. Je onderdompelen in de glastuinbouw. Dat is straks mogelijk als in de gemeente Lingewaard Experience the Horticulture NEXTgarden verrijst. Op de grens van Bemmel en Huissen zal het een beleef- en ontmoetingsple... Lees meer »

De 25ste cursus ‘Het Nieuwe Telen voor niet-telers’ in Huissen afgerond

Geschreven op

Afgelopen juni volgde de 25ste groep ‘niet-telers’ bij MeaVota in Huissen met succes de cursus ‘Het Nieuwe telen (HNT)’ van Kas als Energiebron. Accountmanagers van Grodan Teeltoplossingen, salesmanager van ITB Climate Klimaatbeheersingsystemen en adviseur Schoenmakers Ad... Lees meer »

Van uitdagingen kun je het meeste leren!

Geschreven op

Michel Zeestraten staat tussen zijn Dark Ruby op zoek naar de eerste tekenen van trips, spint of luis. Samen met specialisten van Mertens en Koppert doet hij onderzoek om zijn Hortensiateelt biologisch in te richten. Lees meer »

Campagne Plantion haakt in op eindexamenkandidaten in coronajaar

Geschreven op

GESLAAGD: VERRAS MET BLOEMEN OF EEN PLANT! Examen doen is altijd superspannend. Maar zeker in zo’n coronajaar, waarin je bijna niet naar school kon. Wie dan toch slaagt, verdient dan ook een mooie bos bloemen of een stoere plant! O Lees meer »

Online Banenmarkt WSP Midden-Gelderland op 1 juni

Geschreven op

Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland houdt op dinsdag 1 juni a.s. haar 3e online banenmarkt via LinkedIn. De online banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, omscholen en matchen. Met deze Online Banenmarkt bieden zij een laagdrempelig, digitaal platfo... Lees meer »

In memoriam: Theo-Jan van Ewijk (1963-2021)

Geschreven op

Het is moeilijk voor te stellen dat onze oud-voorzitter, Theo-Jan van Ewijk, op 8 april overleden is. Bij velen is Theo-Jan bekend als een energieke tuinder, die overdag veel in de tuinbouwkas te vinden was en in zijn vrije tijd, zich inzette voor verschillende bestuursta... Lees meer »