Nieuws

In memoriam: Theo-Jan van Ewijk (1963-2021)

Geschreven op

Het is moeilijk voor te stellen dat onze oud-voorzitter, Theo-Jan van Ewijk, op 8 april overleden is. Bij velen is Theo-Jan bekend als een energieke tuinder, die overdag veel in de tuinbouwkas te vinden was en in zijn vrije tijd, zich inzette voor verschillende bestuursta... Lees meer »

Terugblik 11 april: Kom in de Kas Ondernemersontbijt gaat digitaal!

Geschreven op

Enthousiaste reacties op Ondernemersontbijt Op zondag 11 april jongstleden was het zo ver. Het digitale ondernemersontbijt van Kom in de Kas. Normaal gesproken kent het traditioneel ontbijt tijdens dit publieksevenement een zonnige start van de zondagochtend. Lees meer »

Fossielvrij telen geeft streepje voor in de markt

Geschreven op

Met biomassacentrale forse duurzaamheidswinst De bouw van de biomassacentrale in tuinbouwgebied NEXTgarden nadert zijn afronding. Hederateler Pim Rikken in Bergerden hoopt uiterlijk in juli warmte te kunnen betrekken van de centrale. Lees meer »

Plantion en bloemisten zetten internationale vrouwendag op de kaart

Geschreven op

In veel landen is Internationale Vrouwendag (8 maart) een belangrijke dag voor de sierteelt. In Nederland is deze dag echter nauwelijks bekend. Plantion en bloemisten willen hier samen iets aan doen. Met een promotionele campagne willen zij laten zien dat Vrouwendag een g... Lees meer »

Nieuw bestuurslid stelt zich voor: Guus van Logtestijn

Geschreven op

Ik stel mezelf graag in deze nieuwsbrief aan u voor. Mijn naam is Guus van Logtestijn, 62 jaar, getrouwd en wij hebben 2 zonen en 2 dochters. Ik hou van het buitenleven, van huis uit ben ik opgegroeid als boerenzoon. Lees meer »

Terugblik nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari

Geschreven op

Op 8 januari jl. vond onze nieuwjaarsbijeenkomst plaats, niet zoals u van ons gewend bent op locatie maar digitaal. In verband met de geldende coronamaatregelen was het niet mogelijk om een fysieke bijeenkomst te houden. Lees meer »

2 maart online banenmarkt WSP Midden-Gelderland

Geschreven op

Werkgevers Service Punt Midden-Gelderland houdt op dinsdag 2 maart a.s. een online banenmarkt via LinkedIn voor werkzoekenden en werkgevers. De online banenmarkt staat in het teken van oriënteren, netwerken, omscholen en matchen. Lees meer »

UWV Werkgeverscongres

Geschreven op

In het najaar van 2020 gingen de UWV Werkgeverscongressen helaas niet door. Inmiddels is er een nieuwe datum gepland: 10 februari tussen 9.15 - 12.25 uur. De UWV Werkgeverscongressen vormen het jaarlijkse kennisevenement met interessante informatie van UWV voor HR-profess... Lees meer »

Eef Janssen steekt medewerkers van Voedselbank een hart onder de riem

Geschreven op

Het is een roerig jaar geweest, niet alleen voor de tuinbouw maar ook voor de medewerkers van de Voedselbank in Arnhem en omstreken. Door de coronacrisis viel in de eerste weken na de uitbraak, het werk van de Voedselbank bijna stil, want de oudere medewerkers (risico gro... Lees meer »

Peter Bakker neemt afscheid van Plantion en van GAN

Geschreven op

Peter Bakker, de grote kracht achter de ontwikkeling van Plantion in Ede, vertrekt aan het eind van het jaar bij Plantion. Ook was hij jarenlang een belangrijke kracht achter het succes van Greenport Arnhem-Nijmegen (GAN). Lees meer »