Plantion vernieuwt en verbreedt met 'Plantion Shop & Go'

Op de eerste dag van haar najaarsbeurs (20 en 21 september) heeft Plantion een nieuw concept geïntroduceerd. Plantion Shop & Go is een inspirerende ‘winkel’ waar groenprofessionals toegang hebben tot een extra breed assortiment. Kopen bij Plantion Shop & Go kan zowel in de fysieke winkel in het Plantion-gebouw als 24/7 vanaf elke andere plek via de webshop. Gekochte producten kunnen worden meegenomen of thuisbezorgd.

Plantion presenteert Shop & Go als een totaalconcept: een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten, snijbloemen en accessoires zoals ondergronden van OASIS® op één goed bereikbare locatie. Het wekelijks wisselende aanbod volgt de seizoenen en er zijn ook regelmatig ‘limited editions’. Zo werd vandaag een speciaal cadeaupakket gelanceerd met luchtzuiverende planten, in samenwerking met Air So Pure.

Plantion Shop & Go past in de ambitie van Plantion om klanten een zo compleet mogelijk assortiment te bieden en het inkopen te vergemakkelijken. In de afgelopen twee jaar is op kleinere schaal ervaring opgedaan met de concepten De Kas en de Koel’Kas’. Deze zijn nu met het groencentrum samengebracht onder het nieuwe totaalconcept.

Met Plantion Shop & Go zet Plantion een nieuwe pijler onder haar toekomstgerichte dienstverlening. De andere pijlers zijn Klok (met Kopen op Afstand en Klok Voorverkoop) en Bemiddeling (met webshopverkoop rechtstreeks van de kweker). Daarnaast is ook Groothandelscentrum Plantion onderdeel van de complete marktplaats.

Geïnteresseerde groenprofessionals die willen kennismaken met Plantion Shop & Go of andere diensten kunnen informatie vinden op www.plantion.nl/inkopen of contact opnemen via info@plantion.nl.

Foto's:

René Bremer


Naar het overzicht