Uitnodiging #greenmeet – een ondernemersontbijt voor de agrobusiness

 

Agrobusiness nodigt u uit voor een ontbijt op 7 september a.s. De evenementenreeks #greenmeet is dé mogelijkheid voor geïnteresseerden om tijdens
een ontbijt in contact te komen met andere partijen uit de agrobusiness en ervaringen uit te wisselen over verschillende uitdagingen in de sector.
Dit evenement vindt voornamelijk in het Duits plaats. 


Wees erbij, laat je inspireren, wissel van gedachten met anderen, draag jouw ideeën aan en leg nieuwe contacten. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Deelname aan de #greenmeet is gratis. Lees verderop hoe je je kunt aanmelden. 

Nuttige micro-organismen voor betere plantengroei

Of het nu gaat om landbouw, tuinbouw, bosbouw of groenvoorzieningen, ze kunnen allemaal profiteren van het gebruik van micro-organismen. Het Duitse Bactiva GmbH maakt deel uit van de internationale Bactiva Group, een samenwerkingsverband van bedrijven in Europa en Noord Amerika met in totaal meer dan 95 medewerkers. De onderneming richt zich op de behandeling van wortels met micro-organismen die de groei van gewassen bevorderen. Jaarlijks worden bijvoorbeeld meer dan 100.000 ha mais en ca. 3 miljard jonge groente- en siergewassen behandeld. Melanie Meisel en Hendrik Wahn stellen het bedrijf en de toepassingsgebieden en werking van micronutriënten voor.

Gratis aanmelden tot en met 5-9-2023 via www.agrobusiness-niederrhein.de/events of via e-mail: simone.delamotte@lwk.nrw.de

Bekijk hier de uitnodiging


Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • Uitnodiging #greenmeet – een ondernemersontbijt voor de agrobusiness