800 regionale versproducten via Van Lokaal Voor Lokaal

Op 3 april ging de nieuwe bestelwebsite van het producentencollectief Van Lokaal Voor Lokaal on-line. Deze website maakt het nu eenvoudig mogelijk om een breed scala aan producten te bestellen van ongeveer 25 boeren en tuinders in de regio Arnhem-Nijmegen. Het logistieke hart van dit ondernemers collectief is Van Eldijk foodservice in Wijchen. Doel is om via Van Eldijk Passie Voor Vers een eigen keten op te zetten direct van de boer naar afnemers, zoals keukens van zorginstellingen en bedrijfskantines. Uitgangspunten zijn: super vers, hoge kwaliteit, transparante keten en efficiënte logistiek.

Van Lokaal Voor Lokaal biedt de regio Arnhem-Nijmegen een unieke kans om via één centrale plek nu al 800 versproducten te bestellen en dagelijks afgeleverd te krijgen. Op de nieuwe website is eenvoudig te zien waar de producten vandaan komen. Iedere ondernemer stelt zich op de website voor en vertelt iets over de achtergrond van zijn/haar bedrijf en hoe de versproducten gemaakt zijn. De keten is zo transparant dat afnemers zelfs de contactgegevens van de boeren en tuinders krijgen. Met één belletje heeft de afnemer/klant alle informatie over het product, direct vanaf de bron!
 
Volgens Tonny van Eldijk is het de bedoeling om voor het eind van het jaar 30 tot 35 producenten uit de regio, een straal van ca. 50 km om Wijchen, via de website hun producten aan te laten bieden. Van Eldijk controleert de kwaliteit van de producten, zodat alleen ‘echt’ verse producten geleverd worden. Door deze hoge versheid van producten te koppelen aan een transparante keten verwacht Van Lokaal Voor Lokaal een nieuwe standaard te zetten voor het vermarkten van regionale producten. De bestelwebsite met de nieuwste ICT-technologie zorgt ervoor dat afnemers in de regio Arnhem-Nijmegen met één klik op de muis de volgende dag gezond en vers voedsel op tafel kunnen zetten!
 
Voor meer informatie zie: https://vanlokaalvoorlokaal.nl/
Naar het overzicht