Campagne Plantion haakt in op eindexamenkandidaten in coronajaar

GESLAAGD: VERRAS MET BLOEMEN OF EEN PLANT!

Examen doen is altijd superspannend. Maar zeker in zo’n coronajaar, waarin je bijna niet naar school kon. Wie dan toch slaagt, verdient dan ook een mooie bos bloemen of een stoere plant! Op 10 juni horen de meeste eindexamenkandidaten of ze het hebben gered. Met de campagne ‘Geslaagd: verras met bloemen of een plant!’ kan de bloemist inhaken op dit bijzondere moment.

 

Alle bloemisten bij Plantion inkopen, ontvangen deze week een pakket promotiematerialen voor hun winkel, met posters en speciale bloemenkaarten. Ook krijgen ze een social-mediakit toegestuurd met berichten en afbeeldingen die de bloemisten kunnen gebruiken voor hun Facebook of Instagram.

 

Op wie ben jij trots?

De campagne wordt verder aangejaagd met de winactie voor consumenten ‘Op wie ben jij trots?”. Wie een foto van een geslaagde leerling met boeket of plant deelt met #Tastethegreen maakt kans op een bamboehouten telefoonoplader en wekker ineen. #Tastethegreen verwijst naar het gelijknamige inspiratieplatform van Plantion.

 

Plantion

Plantion is een aantrekkelijke en complete marktplaats waar bloemisten en overige groot- en detailhandel 24/7 terecht kunnen voor bloemen en planten en een persoonlijke, klantgerichte dienstverlening. Innovatie, inspiratie en verbinding zijn de kenmerken waarmee Plantion zich onderscheidt in de sierteelt. Meer informatie: www.plantion.nl

Naar het overzicht