PLANTION verwelkomt TICA in Groothandelscentrum PLANTION

Plantion en TICA hebben een overeenkomst gesloten voor een nieuwe vestiging van TICA (2.500 m2) in Groothandelscentrum Plantion. De komst van TICA past goed in de one-stop-shopping formule van inkoopcentrum Plantion. Klanten kunnen nu ook voor interieur- en lifestyleproducten volop in Ede terecht. Na een aantal weken van verbouwing en inrichting zal TICA in de loop van de zomer de deuren van haar nieuwe zaak openen.

Een inkoopcentrum waar groenprofessionals op één plek alles kunnen vinden voor hun bloemenzaak, tuincentrum of detailhandel, met een unieke combinatie van online inkopen en fysieke inspiratie. Daarmee onderscheidt Plantion zich in de sector. Groothandelscentrum Plantion speelt hierin een belangrijke rol: een drukbezochte locatie met erkende cash & carry-zaken rondom een overdekt plein waarop professionals elkaar ontmoeten en waar regelmatig events plaatsvinden.

Binnen Groothandelscentrum Plantion staan Buurman Planten, Dillewijn Alflora, Goedegebuure & de Mooij en Zalam garant voor een dagelijks aanbod verse bloemen en planten en diverse bloemisterijbenodigdheden. Vanaf de zomer komt het zeer uitgebreide assortiment interieur- en lifestyleproducten van TICA daarbij. Hierdoor kan Groothandelscentrum Plantion nog beter aan wensen en behoeften voldoen. Ook zal het klanten extra inspiratie bieden voor hun ondernemerschap.

Rogier Uivel, directeur TICA: “Met meer dan zestig verschillende merken kunnen huidige klanten van Groothandelscentrum Plantion bij TICA profiteren van een nog uitgebreider assortiment. Dit maakt het voor hen mogelijk om hun winkel met onderscheidend aanbod in te vullen en iedere week hun klanten te verrassen.”

TICA heeft al vestigingen voor zakelijke inkopers in Aalsmeer en Venlo en een Concept Store in Venlo. In Ede wil TICA zich nauwer verbinden met de bloemistensector en ervaring opdoen met de behoeften en voorkeuren van deze specifieke doelgroep. Dit met het oog op mogelijke toekomstige doorvertaling van het TICA-concept naar bijvoorbeeld Duitsland. De nieuwe vestiging is ook een strategische keuze vanwege de centrale ligging van Ede, die klanten in binnen- en buitenland aantrekt.

 

Op de foto van links naar rechts:

Gerco van de Hoef (Plantion), Paul Goedegebuure (Groothandelscentrum Plantion), Rogier Uivel (TICA), André van Kruijssen (Plantion), Martijn Cliteur, Edith van der Klis, Robert Segers en Frans Cliteur (allen TICA).

Naar het overzicht