Spetterende aftrap kleurrijke verhalen dagen 2018

Consument krijgt kortingsbon van € 7,50 voor volgende aankoop bij een Plantion-bloemist


Deze maand start de vijfde editie van de Kleurrijke Verhalen Dagen, een initiatief van Plantion om mensen vaker naar de bloemist te laten gaan. Van 19 t/m 29 september worden klanten met een kortingsbon van € 7,50 verleid tot een volgende aankoop. Gisteren kregen deelnemende Plantion-bloemisten het promotiemateriaal voor hun winkel aangereikt. Vanochtend was er een kick-off op de klok in Ede, met informatie en een spectaculaire dans-act.

Tijdens de Kleurrijke Verhalen Dagen draait dit jaar alles om een kortingsbon van € 7,50. Consumenten die ten minste € 15 uitgeven aan bloemen of planten bij een Plantion-bloemist, krijgen zo’n bon mee naar huis. Vervolgens kunnen zij die tot 1 december 2018 inleveren bij een volgende aankoop van € 15 of meer bij dezelfde bloemist. Op www.kleurrijkeverhalen.nl kan de consument gemakkelijk een deelnemende bloemist in de buurt zoeken. Ruim vijfhonderd bloemisten in heel Nederland nemen deel aan de Kleurrijke Verhalen Dagen.

Meerwaarde van de bloemist
Al sinds 2014 vestigt de consumentencampagne Kleurrijke Verhalen met ludieke filmpjes en verhalen de aandacht op de bloemist. De campagne laat zien dat je bij de bloemist een mooi, onderscheidend en verantwoord product koopt voor een redelijke prijs. Een bloemist kent zijn klanten, heeft regelmatig nieuwe soorten en brengt mensen op ideeën. Het motto van de campagne luidt dan ook: Als je naar de bloemist gaat, kom je behalve met bloemen of planten ook met een inspirerend verhaal thuis.

Een filmpje van de spectaculaire kick-off van de Kleurrijke Verhalen Dagen 2018 (vanochtend) is te zien op het YouTube-kanaal van Plantion: https://youtu.be/0ocYYGQ1n_4


Plantion
Plantion te Ede is een moderne, complete en inspirerende marktplaats voor kwekers en sierteeltdetaillisten. Met 151 medewerkers creëert Plantion optimale afzetmogelijkheden voor producten van haar aanvoerders. Plantion combineert onder één dak een klokveiling (dagverse bloemen en planten), een groencentrum (boomkwekerijproducten) en een groothandelscentrum (bloemen, planten en bloemisterijartikelen). Daarnaast bemiddelt Plantion rechtstreeks tussen kweker en koper. Veel producten zijn ook via Plantion Digitale Marktplaats verkrijgbaar. Plantion investeert in een CO 2-neutrale marktplaats, onder meer door gebruik van zonnepanelen en windenergie. Over 2017 realiseerde Plantion een omzet van 101,5 miljoen euro. Meer informatie: www.plantion.nl.

Naar het overzicht