Bijeenkomst: Drone-, sensor- en satellietdata in de tuinbouw

Het team van het Duits-Nederlandse Interreg-project Agropole Innoveert nodigt geïnteresseerden van harte uit om tijdens een bedrijfsbezoek aan kwekerij Viehweg meer te weten te komen over het Triple Thrive Data-project en de mogelijke toepassingen van drone-, sensor- en satellietdata in de tuinbouw.

Nieuwe mogelijkheden benutten door digitalisering en sensortechnologie in de tuinbouw
In het project Triple Thrive Data worden data van sensoren, satellieten en drones verzameld en gezamenlijk geëvalueerd om inzicht te krijgen in gewasontwikkelingen en gewasvoorspellingen. Op deze manier kunnen de groei en de gezondheid van de plant optimaal worden gemonitord. Bij het project zijn de bedrijven Yookr, Agri Dataservices BioScope, W2R Drone Projects en het Duits-Nederlandse tuinnetwerk Paletti Growers betrokken, waar ook kwekerij Viehweg uit Issum deel van uitmaakt. Kom meer te weten over het project en het gebruik van drone-, sensor- en satellietdata in de tuinbouw tijdens een bezoek aan kwekerij Viehweg. 

Wanneer:
Woensdag 7 februari 2024 | 14.00 uur tot 16.30 uur

Waar:
Kwekerij Viehweg, Nieukerker Str. 46, D-47661 Issum

Het programma is te vinden op www.agrobusiness-niederrhein.de/events

Schrijf je gratis in voor 5 februari op www.agrobusiness-niederrhein.de/events of stuur een mail naar kathrin.overkaemping@lwk.nrw.de
Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • Bijeenkomst: Drone-, sensor- en satellietdata in de tuinbouw