Ondernemersevent 16-11 'Inclusief ondernemen: meer dan een vinkje!'

Donderdag 16 november organiseert WerkBedrijf het ondernemersevent ‘Inclusief ondernemen: meer dan een vinkje!'. Wij nodigen inclusieve ondernemers uit de regio graag uit  van 15.30 tot 18.30 uur in De Vasim aan de Winselingseweg 43 in Nijmegen.

Als inclusief ondernemer bied je kansen aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. We zijn op trots op alle ondernemers in het Rijk van Nijmegen die op deze manier voor veel mooie werkplekken zorgen. Maar hoe zorg je als inclusief ondernemer voor draagvlak binnen je organisatie? Wat zijn de ingrediënten voor een duurzame plaatsing? En hoe krijg je inclusief ondernemen in het DNA van je organisatie? Kortom: hoe wordt inclusief ondernemen meer dan een taak die afgevinkt kan worden?

Het programma ziet er als volgt uit:
15:30 uur Inloop
16:00 uur Opening
16:05 uur Kansen en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt door Ina Hol – Directeur WerkBedrijf Rijk van Nijmegen.
16:25 uur Martin Kniest, ondernemer en bekend van de documentaireserie de Wasstraat, deelt zijn inspirerende aanpak en visie op inclusief ondernemen.
17:00 uur Paneldiscussie met o.a. Jeanne van de Klok (directeur WIL Groep), Imo Selen (Forta4u), Luca Duppen (CNV Jongeren) en een werkzoekende. O.l.v. Theo Duijker (sociaal ondernemer en de man achter de Harrie trainingen).
17:30 uur Borrel: informeel netwerken met hapje en drankje
18:30 uur Einde

 Je kunt je nu aanmelden
Via deze link kun je je t/m 3 november 2023 kosteloos aanmelden voor dit event. Wij rekenen dan op je komst. Mocht je toch verhinderd zijn, dan horen we dat graag uiterlijk een week van tevoren. Zodra wij je aanmelding hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging van deelname. Voor vragen kun je mailen naar communicatie@wbrn.nl.
Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • Ondernemersevent 16-11 'Inclusief ondernemen: meer dan een vinkje!'