Tuinbouw debatavond

Politieke partijen in debat over Gelderse tuinbouw

Half maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschappen. In aanloop naar deze verkiezingen organiseren Greenport Gelderland, LTO en Glastuinbouw Nederland een debatavond met veel politieke partijen in het Gelderse tuinbouwgebied.

Welke kansen zien partijen voor de tuinbouw en kan de sector blijvend aan de toekomst werken. Kom op donderdagavond 2 maart om 19.30 uur naar het Laanboomhuis in Opheusden en praat mee.

Het debat is van 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Het debat wordt geleid door Erik van der Pol, ook bekend als presentator van Omroep Gelderland. Aansluitend gelegenheid voor de nabespreking! 

Tijdens de debatavond zullen actuele onderwerpen naar voren komen. De aanwezige politieke partijen krijgen stellingen voorgelegd. Nadat de partijen hierover met elkaar in debat zijn gegaan, krijgt ook het publiek de mogelijkheid zich interactief uit te spreken en vragen te stellen. Zo krijgen zowel de politici als de aanwezigen de mogelijkheid om de dialoog aan te gaan!

Het aantal plaatsen zijn beperkt dus meld u snel aan via deze link

Adres:
Laanboomhuis
Bomenlaan 1
4043KD Opheusden
Naar het overzicht