Uitnodiging gratis workshop "Digitale Weerbaarheid"

Het aantal cyberaanvallen stijgt. Dat heeft voor bedrijven in het tuinbouwcluster grote gevolgen. Het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport startte daarom vorig jaar met het helpen van bedrijven in de glastuinbouwsector om het algehele cybersecurity-niveau te verhogen.

Gratis workshop voor ondernemers
Op vrijdagochtend 9 juni organiseert het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport de workshop ‘Digitale Weerbaarheid’. Deze workshop wordt verzorgd door MKB Cyberadvies, en is gratis voor ondernemers in de tuinbouw die de eerste stappen willen zetten op het gebied van digitale veiligheid.

Programma
Tijdens de workshop komen vragen aan bod als: hoe groot is de digitale afhankelijkheid van mijn bedrijf, welke risico’s loopt mijn bedrijf, en hoe veilig zijn mijn (keten)partners?

De workshop start om 10.00 in het World Horti Center, en duurt tot 12.30 uur. Aansluitend ontvangt u een lunch, en bent u precies op tijd voor het Jaarevent van Greenport West-Holland (die ook in het World Horti Center plaatsvindt).

Aanmelden
U kunt zich hier online aanmelden. Het aantal deelnemers is beperkt.

Over het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport
Bedrijven en organisaties in de Greenport zijn op veel verschillende manieren digitaal verbonden met andere ketenpartijen en toeleveranciers. Zorgen voor veiligheid is dus een gezamenlijke opgave; het vraagt een ketenaanpak. Die aanpak is het Cyberweerbaarheidscentrum Greenport: een gezamenlijk loket voor digitale veiligheid voor bedrijven in het tuinbouwcluster, zoals productiebedrijven, veredelaars, handel en toelevering. Voor meer informatie, kijk op: www.cwgreenport.nl.
Naar het overzicht
  • Home
  • Agenda
  • Uitnodiging gratis workshop "Digitale Weerbaarheid"