Uitnodiging Ondernemersontbijt Kom in de Kas

Het is weer zo ver! Kom in de Kas! Het grootste glastuinbouwevenement van Nederland gaat weer plaatsvinden en dit keer voor de 45e keer. Op 2 april aanstaande openen 5 enthousiaste ondernemers in de regio de Liemers hun deuren openen voor het publiek. De tuinders zijn trots op hun bedrijf, en laten de bezoekers graag zien hoe kleurrijk de tuinbouw is! U bent, samen met uw partner, van harte uitgenodigd voor de aftrap. Mocht u uw collega mee willen nemen, dan is diegene ook van harte welkom!

                     

Het thema is dit keer ‘Groene Liefde’. Groene Liefde voor elkaar, voor de sector, voor de kweker en voor de producten uit de kas. Dit jaar zijn wij met de opening te gast, bij Frank en Ellen Wilting van Kwekerij Mts. Wilting- Arentz in Loo. Om 9.30 uur starten we, in samenwerking met Greenport Arnhem-Nijmegen, met het jaarlijks ondernemersontbijt. Daarna zal rond 10.00 uur de opening zijn, laat u verrassen! Kom in de Kas is een prachtig, tuinbouwevenement waarmee we laten zien waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

Wat ons betreft is de opening een ideaal moment, om daar gezamenlijk bij stil te staan en elkaar weer te ontmoeten. Het belooft weer een gezellige start te worden, van een altijd, drukbezochte publieksdag. Wij hopen u zondagochtend 2 april te begroeten en er samen een boeiende dag voor de tuinbouw van te maken. Want dat is de wereld onder het glas meer dan waard!

Kwekerij Mts. Wilting- Arentz
Husselarijstraat 29
Loo Gld
Naar het overzicht